» Офіційні документи » Pозпорядження районної державної адміністрації від 30 жовтня 2020 року №307

Pозпорядження районної державної адміністрації від 30 жовтня 2020 року №307

Автор: admin2 от 30-10-2020, 14:52
 (голосів: 0)

Про надання дозволу на розроблення

проекту землеустрою щодо відведення

земельної ділянки

 

Розглянувши клопотання виконавчого комітету Ясенице -Сільнянської сільської ради від 30.09.2020.р. № 217 про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для обслуговування приміщень навчально-виховного комплексу, який зареєстрований за адресою: с. Ясениця-Сільна, вул. Шевченка, 12 А, Дрогобицького району, Львівської області, керуючись ст. 2, 6, 7, 13, 21, 39, 41 Закону України "Про місцеві державні адміністрації", ст. 92, 122, 123 Земельного кодексу України:

 

1. Надати дозвіл виконавчому комітету Ясенице - Сільнянської сільської ради на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 2.0485 га для обслуговування приміщень навчально-виховного комплексу, який зареєстрований за адресою: с. Ясениця-Сільна, вул.. Шевченка, 12 А Дрогобицького району, Львівської області, та знаходиться на території Ясенице-Сільнянської сільської ради Дрогобицького району Львівської області (за межами населеного пункту).

2. Виконавчому комітету Ясенице-Сільнянської сільської ради укласти з організацією, яка має сертифікат на проведення робіт із землеустрою, договір на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, вказаної в п.1 цього розпорядження.

3. Розроблений та погоджений відповідно до чинного законодавства проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки подати на затвердження.

4. Контроль за виконанням розпорядження покласти на заступника голови райдержадміністрації Т.Б. Матолича.

.

 

 

Перший заступник голови Віталій СКОРОПАД

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм іменем.

Коментарі:

Залишити коментар
 

Шановні відвідувачі, Ви
переглядаєте офіційну сторінку
Дрогобицької РДА.
м.Дрогобич 2011р. drda@meta.ua