» Громадянське суспільство. Громадська рада » Ініціативна група визначила дату проведення установчих зборів громадської ради

Ініціативна група визначила дату проведення установчих зборів громадської ради

Автор: admin2 от 15-05-2015, 09:01
 (голосів: 1)

Ініціативна група визначила дату проведення установчих зборів громадської ради14 травня відбулося засідання ініціативної групи з підготовки установчих зборів громадської ради при районній державній адміністрації. Головував перший заступник голови райдержадміністрації Степан Рудницький. Він відрекомендував членів ініціативної групи, утвореної відповідним розпорядженням, та інших представників громадських організацій, які виявили бажання бути присутніми на засіданні (без права голосу), ознайомив учасників засідання з порядком денним та зупинився на основних завданнях громадських рад при органах виконавчої влади.

Завідувач сектору з питань інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Леся Луців інформувала присутніх про порядок формування громадських рад відповідно до змін, внесених Урядом до постанови КМУ від 3 листопада 2010 р. № 996 “Про забезпечення участі громадськості у формуванні та реалізації державної політики”.

Ініціативна група прийняла рішення провести установчі збори нового складу громадської ради при районній державній адміністрації 30 червня 2015 року та затвердила текст відповідного повідомлення, яке має бути опубліковане у встановленому порядку. Затверджено також порядок проведення установчих зборів та порядок подання документів для участі в установчих зборах.

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм іменем.

Коментарі:

Залишити коментар
 

Шановні відвідувачі, Ви
переглядаєте офіційну сторінку
Дрогобицької РДА.
м.Дрогобич 2011р. drda@meta.ua