» Цивільний захист » Відбулося засідання комісії з питань ТЕБ та НС

Відбулося засідання комісії з питань ТЕБ та НС

Автор: admin2 от 26-09-2019, 15:57
 (голосів: 0)

Відбулося засідання комісії з питань ТЕБ та НССьогодні під головування першого заступника голови РДА Руслана Щерби відбулося засідання районної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

Комісія розглянула питання про санітарно-епідеміологічний стан району у 2019 році, про стан пожежної безпеки у закладах освіти Дрогобицького району.

При розгляді питання про стан матеріального резерву для запобігання та ліквідації надзвичайних ситуацій техногенного і природного характеру комісія визнала за необхідне клопотати перед районною радою про виділення коштів для наповнення районного матеріального резерву.

Відповідно до рішення комісії декілька доручень стосуються сільських, селищного голів. Йдеться про вжиття заходів для облаштування протипожежного водопостачання у селах району, забезпечення оповіщення та інформування населення про загрозу і виникнення надзвичайних ситуацій, про недопущення спалювання післяжнивних відходів на масивах сільськогосподарських угідь.

Керівники структурних підрозділів РДА та служб району доповіли про стан підготовки господарства району до функціонування в осінньо-зимовому періоді 2019-20 року та готовності до ліквідації можливих надзвичайних ситуацій зимового періоду. Відбулося засідання комісії з питань ТЕБ та НС Комісія розглянула лист Дрогобицького РВ ГУ ДСНС України у Львівській області щодо самовільно встановленого шлагбауму на вул. Миру в с. Вороблевичі та зобов’язала Вороблевицького сільського голову забезпечити безперешкодний проїзд до населеного пункту спеціальних транспортних засобів (екстрена медична допомога, пожежні автомобілі тощо). Для збереження комунальних доріг сільському голові рекомендовано встановити обмежуючі знаки для вантажних автомобілів та великогабаритних транспортних засобів з дотримання усіх чинних норм законодавства.

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм іменем.

Коментарі:

Залишити коментар
 

Шановні відвідувачі, Ви
переглядаєте офіційну сторінку
Дрогобицької РДА.
м.Дрогобич 2011р. drda@meta.ua