» Цивільний захист » Триває ліквідація наслідків стихійного лиха

Триває ліквідація наслідків стихійного лиха

Автор: admin2 от 2-06-2014, 12:54
 (голосів: 0)

Триває ліквідація наслідків стихійного лиха2 червня в райдержадміністрації відбулася робоча нарада щодо стану ліквідації наслідків стихійного лиха 15-18 травня 2014 року. Нараду провів перший заступник голови РДА Степан Рудницький.

Керівник філії “Дрогобицький райавтодор” Сергій Грибанов повідомив, що загальна сума завданих збитків на об'єктах райавтодору — 720 тис. грн.. На даний час підприємством забезпечено доїзд у с. Старий Кропивник в напрямку Коритища та до с. Жданівка. Розпочалися роботи щодо ремонту моста в с.Солонське. Відновлення мостів у Старому Кропивнику та Жданівці буде здійснюватися через Службу автомобільних доріг Львівським мостобудівним управлінням.

Сума збитків, завданих 12-ти об'єктам водного господарства, становить 760 тис. грн.. Про це інформував керівник водгоспу Георгій Демчук. На даний час управління власними силами ліквідовує прорив дамби на р.Ріпчанка, проводить розчистку гідротехнічних споруд. За час повені Ріпчанською насосною станцією відкачано 508 тис. м3 води.

Управління МНС, за інформацією його керівника Романа Свястина займається відкачуванням води з криниць відповідно до звернень мешканців.

Керівник відділу з питань цивільного захисту, житлово-комунального господарства та інфраструктури Олег Тарбеєв зазначив, що пошкодження зазнали 14 комунальних об'єктів (в основному, дороги і мости). Для їх відновлення необхідно 1081,998 тис. грн..

На нараді наголошувалося, що у плані лківідації наслідків стихії район очікує на підтримку області та держави. З обласного бюджету надійшла субвенція для відшкодування збитків населенню в сумі 112 тис. грн.. На даний час лише 4 сільські ради подали 17 пакетів необхідних документів.

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм іменем.

Коментарі:

Залишити коментар
 

Шановні відвідувачі, Ви
переглядаєте офіційну сторінку
Дрогобицької РДА.
м.Дрогобич 2011р. drda@meta.ua