» Колегія райдержадміністрації » План призову на строкову військову службу виконано на 102% - із засідання Колегії райдержадміністрації

План призову на строкову військову службу виконано на 102% - із засідання Колегії райдержадміністрації

Автор: admin1 от 29-06-2017, 16:37
 (голосів: 0)

План призову на строкову військову службу виконано на 102% - із засідання Колегії райдержадміністраціїПро стан проведення призову на строкову військову службу та виконання орієнтовного планового завдання з призову на військову службу за контрактом у Дрогобицькому районі йшлося на сьогоднішньому засіданні Колегії райдержадміністрації.

Головний спеціаліст з питань оборонної та мобілізаційної роботи Валерій Овчаренко відзначив належне ставлення до поставлених завдань всіх органів місцевого самоврядування, які сприяли в  організації та виділенні автотранспорту для відправок призовників в складі команд на обласний збірний  пункт для подальшої відправки їх у військові частини. Завдяки спільним зусиллям військкомату та сільських рад в цілому район виконав план призову на строкову військову службу на сто два відсотки.

План призову на строкову військову службу виконано на 102% - із засідання Колегії райдержадміністраціїВ свою чергу заступник військового комісара Ігор Мицавка інформував, що оповіщення здійснювалося із деякими труднощами, оскільки окремі громадяни відмовлялися отримувати повістки, як особисто, так і власники будинків де зареєстровані призовники. Крім того він наголосив, що недостатньо ефективно ведеться робота з підготовки кандидатів на військову службу за контрактом, тому голова райдержадміністрації Володимир Шутко доручив сільським та селищним головам посилити роботу в цьому напрямку та забезпечити виконання вимог Порядку організації та ведення військового обліку призовників і військовозобов’язаних. Також рішенням Колегії райдержадміністрації Дрогобицькому відділу поліції доручено відпрацювати взаємодію з розшуку, затримання і доставки до Дрогобицько-Бориславського об’єднаного районного військового комісаріату громадян, які ухиляються від виконання військового обов’язку.

План призову на строкову військову службу виконано на 102% - із засідання Колегії райдержадміністрації

План призову на строкову військову службу виконано на 102% - із засідання Колегії райдержадміністрації

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм іменем.

Коментарі:

Залишити коментар
 

Шановні відвідувачі, Ви
переглядаєте офіційну сторінку
Дрогобицької РДА.
м.Дрогобич 2011р. drda@meta.ua