» Інформація » Під час візиту на Дрогобиччину голова облдержадміністрації Олег Синютка відвідав низку місцевих об’єктів

Під час візиту на Дрогобиччину голова облдержадміністрації Олег Синютка відвідав низку місцевих об’єктів

Автор: admin2 от 10-08-2016, 23:26
 (голосів: 0)

Під час візиту на Дрогобиччину голова облдержадміністрації Олег Синютка відвідав низку місцевих об’єктівВ рамках підготовки до відзначення 160-х роковин Івана Франка очільник області проінспектував хід ремонту Дрогобицького міського Народного дому та доручив завершити основні роботи до ювілею, оскільки тут відбудеться вручення Міжнародної премії Ім. Івана Франка.

Олег Синютка оглянув також відремонтований  місцевими силами зал та фойє районного Народного дому і обговорив з головою райдержадміністрації Володимиром Шутком і головою районної ради Михайлом Сікорою організаційні питання фінансування за обласні кошти ремонту фасаду будівлі.

Цього ж дня голова ОДА разом з керівництвом району оглянув стан робіт на автодорозі Дрогобич-Комарно та відвідав Реабілітаційний центр «Назарет» у Рихтичах. Тут за участі голови райдержадміністрації Володимира Шутка, Дрогобицького міського голови Тараса Кучми, владики Григорія, керівників Центру та БФ «Карітас» Самбірсько-Дрогобицької єпархії УГКЦ відбулася розмова щодо нагальних потреб для подальшої допомоги діяльності та розвитку «Назарету».

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм іменем.

Коментарі:

Залишити коментар
 

Шановні відвідувачі, Ви
переглядаєте офіційну сторінку
Дрогобицької РДА.
м.Дрогобич 2011р. drda@meta.ua