» Інформація » Дрогобиччина готується до ювілейної прощі до Грушова

Дрогобиччина готується до ювілейної прощі до Грушова

Автор: admin2 от 25-04-2017, 13:13
 (голосів: 0)

Дрогобиччина готується до ювілейної прощі до ГрушоваСьогодні голова райдержадміністрації Володимир Шутко провів робочу нараду щодо сприяння у відзначенні 30-річчя Грушівського чуда.

У нараді крім заступників голови та відповідальних працівників райдержадміністрації взяли участь сільські голови Грушова та сусідніх сіл, священики Грушова, керівники Райавтодору, Дрогобицького держлісгоспу та інших служб.

“Події, пов'язані із з'явленням у 1987 році в Грушівській каплиці Матері Божої, мали доленосне значення для нашої незалежності,”- сказав Володимир Шутко. Голова райдержадміністрації наголосив, що Дрогобиччина має якнайкраще підготуватися до події, яка збере у нашому краї велику кількість паломників. Очільник району також відзначив велику особисту роль голови облдержадміністрації Володимира Синютки у тому, що населені пункти Грушівського напрямку отримали нові сучасні дороги.

За підсумками наради очільник району доручив сільським головам забезпечити благоустрій територій населених пунктів. Йдеться про завершення роботи з розчистки придорожніх смуг, прибирання автобусних зупинок та інших об'єктів. До робіт мають долучитися активні мешканці, депутати, навчальні заклади. Соціальним службам району доручено разом з місцевою владою допомогти у прибиранні територій, прилеглих до будинків, де проживають самотні старші люди. Вирішено на наступний тиждень також провести загальну толоку у цих селах. Для допомоги місцевим громадам за доручення голови залучаються працівники лісогосподарських підприємств, агроформувань, Райавтодору та інших служб.

На нараді також вирішувалися питання облаштування в Грушові місця для паркування автомолів, про забезпечення охорони громадського порядку під час Прощі та святкового Богослужіння тощо. 

Дрогобиччина готується до ювілейної прощі до Грушова

Дрогобиччина готується до ювілейної прощі до Грушова


Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм іменем.

Коментарі:

Залишити коментар
 

Шановні відвідувачі, Ви
переглядаєте офіційну сторінку
Дрогобицької РДА.
м.Дрогобич 2011р. drda@meta.ua