» Інформація » В Дрогобицькій ВК №40 триває підготовка до відкриття виробничих ліній компанії «Fujikura»

В Дрогобицькій ВК №40 триває підготовка до відкриття виробничих ліній компанії «Fujikura»

Автор: admin1 от 26-06-2017, 12:58
 (голосів: 0)

В Дрогобицькій ВК №40 триває підготовка до відкриття виробничих ліній компанії «Fujikura»Про відкриття компанією «Fujikura» виробничих ліній у виправних колоніях та фестиваль художньої самодіяльної творчості засуджених «Червона калина» говорили сьогодні, 26 червня, під час зустрічі голова Львівської ОДА Олег Синютка та Міністр юстиції України Павло Петренко.
Як повідомив начальник управління Західного міжрегіонального управління з питань виконання кримінальних покарань та пробації Міністерства юстиції Михайло Дзюдзь, майже 400 ув’язнених працюватимуть на виробничих лініях компанії «Fujikura» у виправних колоніях. Так, за його словами, уже відкрили виробництво у Личаківській ВК №30. Триває підготовка до відкриття виробничих ліній у Дрогобицькій ВК №40 та у Збаразькій виправній колонії №63 мінімального рівня безпеки із загальними умовами тримання жінок. 
В Дрогобицькій ВК №40 триває підготовка до відкриття виробничих ліній компанії «Fujikura»Михайло Дзюдзь також поінформував, що в суботу, 24 червня, на Рівненщині, в Дубенській виховній колонії відбувся ХXV фестиваль художньої самодіяльної творчості засуджених «Червона калина». «Цьогоріч тематикою фестивалю стало відзначення 100-річчя подій Української революції 1917-1921 років. У своїх виступах вихованці декламували патріотичні вірші, відтворювали театралізовані сценки подій, які відбувалися на теренах нашої держави, також співали пісні та танцювали», - розповів він.
Крім того, сторони обговорили оптимізацію праці, підвищення заробітних плат у структурах, підпорядкованих Міністерству юстиції, та стан реалізації проекту «Шлюб за добу». Так, Павло Петренко зауважив, що за півтора роки послугою «Шлюб за добу» в Україні скористалися 15 тис пар, з них розлучилося лише 2-3%.
Варто зазначити, що в межах візиту на Львівщину Міністр юстиції зустрінеться з колективами Головного територіального управління юстиції у Львівській області, Західного міжрегіонального управління з питань виконання кримінальних покарань та пробації Міністерства юстиції, а також дасть прес-конференцію на тему: «Реформи у сфері державної виконавчої служби, державної реєстрації, пенітенціарної системи і безкоштовної правової допомоги».

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм іменем.

Коментарі:

Залишити коментар
 

Шановні відвідувачі, Ви
переглядаєте офіційну сторінку
Дрогобицької РДА.
м.Дрогобич 2011р. drda@meta.ua