» Культура » В Новошичах відзначили День Незалежності України

В Новошичах відзначили День Незалежності України

Автор: admin1 от 30-08-2016, 12:01
 (голосів: 0)

В Новошичах відзначили День Незалежності України25 річницю  Незалежності України відсвяткували в селі Новошичі. Це було справжнє всенародне свято, на яке зібралося майже все село. На свято завітали місцевий парох о. Василь Полянко, депутат районної ради Ярослав Коколюс та сільський голова Андрій Ікало.

Свято розпочалось з молитви біля могили Січових Стрільців, яку звершив о. Василь Полянко. Згодом святкування продовжилось на території місцевого будинку культури. З вітальним словом до своїх земляків звернувся сільський голова Андрій Ікало. Він подякував односельчанам за активну громадянську позицію та прагнення змінювати своє життя на краще. Особливі слова адресував сучасним героям – воїнам АТО.

В Новошичах відзначили День Незалежності УкраїниПро споконвічну мрію українців жити на своїй, Богом даній землі, говорив, звернувшись до жителів села, депутат районної ради Ярослав Коколюс і побажав односельчанам миру, добра і сил для подальшої розбудови своєї малої батьківщини.

Свято Незалежності продовжилося  концертом, який організували  директор Народного дому с. Новошичі Світлана Броницька, директор школи Ніна Бойко та бібліотекар Віра Лебіщак. Це була не просто культурно-розважальна програма, а справжня демонстрація талантів та досягнень громади. Майже дві години тривала концертна програма. На імпровізованій сцені біля будинку культури місцеві таланти демонстрували односельцям музичні виступи, пісні та літературні номера. Свято тривало до пізнього вечора і залишило по собі пречудовий настрій та незабутні враження.

В Новошичах відзначили День Незалежності України

В Новошичах відзначили День Незалежності України

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм іменем.

Коментарі:

Залишити коментар
 

Шановні відвідувачі, Ви
переглядаєте офіційну сторінку
Дрогобицької РДА.
м.Дрогобич 2011р. drda@meta.ua