» Інформація » Віталій Скоропад доручив керівникам структурних підрозділів доповісти про стан реалізації мікропроектів

Віталій Скоропад доручив керівникам структурних підрозділів доповісти про стан реалізації мікропроектів

Автор: admin2 от 11-06-2018, 11:23
 (голосів: 0)

Віталій Скоропад доручив керівникам структурних підрозділів доповісти про стан реалізації мікропроектівОсновні проблемні питання, які розглядалися сьогодні на понеділковій нараді в райдержадміністрації: стан виконання надходжень до бюджету, впровадження в районі монетизації пільг, питання аграрної сфери, реалізації мікропроектів тощо. Також, підбито підсумки контрольної перевірки, яку проводила комісія ДСНС України.

Перший заступник голови райдержадміністрації Віталій Скоропад дав доручення управлінню агропромислового розвитку тримати на постійному контролі ситуацію з борщівником, особливо, вздовж автошляхів на основних напрямках, надати детальну інформацію за результатами аудиту земель с/г призначення (площа земель, які не використовуються, невитребуваних та неуспадкованих паїв).

Керівники відділів освіти та культури і туризму отримали завдання невідкладно доповісти про виконання дорожньої карти реалізації мікропроектів у розрізі об'єктів.Віталій Скоропад доручив керівникам структурних підрозділів доповісти про стан реалізації мікропроектівЙдеться про укладення угод з підрядниками та забезпечення насамперед передбачених у мікропроектах власних коштів, що є обов'язковою умовою отримання фінансування з обласного бюджету.

На нараді йшлося також про організацію літнього відпочинку та оздоровлення дітей, зокрема, пільгових категорій, про роботу стаціонарних та пришкільних мовних таборів.

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм іменем.

Коментарі:

Залишити коментар
 

Шановні відвідувачі, Ви
переглядаєте офіційну сторінку
Дрогобицької РДА.
м.Дрогобич 2011р. drda@meta.ua