» Інформація » Голова райдержадміністрації попередив керівників про персональну відповідальність за реалізацію мікропроектів

Голова райдержадміністрації попередив керівників про персональну відповідальність за реалізацію мікропроектів

Автор: admin2 от 4-09-2018, 11:42
 (голосів: 0)

Голова райдержадміністрації попередив керівників про персональну відповідальність за реалізацію мікропроектівСьогодні під час оперативної наради голова райдержадміністрації Андрій Шевкенич доручив управлінню агропромислового розвитку райдержадміністрації з'ясувати з виробниками сільськогосподарської продукції регіону можливість та доцільність проведення на Дрогобиччині осінніх ярмарків.

Фінансове управління спільно зі службою у справах дітей отримали завдання прискорити процес придбання за бюджетні кошти житла для дітей-сиріт із с.Рибник.

Андрій Шевкенич доручив керівникам відділу освіти та ДРТМО зосередити основну увагу на питанні підготовки навчальних закладів та установ охорони здоров'я до опалювального сезону, особливо — на завезенні твердого палива.Голова райдержадміністрації попередив керівників про персональну відповідальність за реалізацію мікропроектів 

Також голова райдержадміністрації наголосив на персональній відповідальності керівників за виконання проектів, які реалізуються в районі за бюджетні кошти. “Район перебуває не в найкращій фінансовій ситуації і кожну копійку потрібно використати максимально ефективно. Тому, якщо той чи інший проект не буде реалізований і район буде змушений повернути кошти, такі керівники будуть покарані,” - попередив А.Шевкенич.

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм іменем.

Коментарі:

Залишити коментар
 

Шановні відвідувачі, Ви
переглядаєте офіційну сторінку
Дрогобицької РДА.
м.Дрогобич 2011р. drda@meta.ua