» Інформація » Про публікацію в ЗМІ стосовно діяльності відділу освіти та інші важливі питання йшлося на нараді в райдержадміністрації

Про публікацію в ЗМІ стосовно діяльності відділу освіти та інші важливі питання йшлося на нараді в райдержадміністрації

Автор: admin2 от 4-10-2018, 12:09
 (голосів: 1)

Про публікацію в ЗМІ стосовно діяльності відділу освіти та інші важливі питання йшлося на нараді в райдержадміністраціїСьогодні керівник апарату райдержадміністрації Руслан Щерба провів робочу нараду з керівниками структурних підрозділів райдержадміністрації.

За підсумками наради доручено начальнику відділу освіти райдержадміністрації Іванові Стецку невідкладно подати письмове пояснення голові райдержадміністрації з приводу фактів, викладених в публікації “Освітяни Дрогобицької РДА переплатили на закупівлі проекторів та екранів” на сайті “Варто — Галицькі новини”.

Під час наради також відбулося обговорення плану заходів на відзначення Дня захисника України та 76-ї річниці УПА. Головне урочисте дійство відбуватиметься уПро публікацію в ЗМІ стосовно діяльності відділу освіти та інші важливі питання йшлося на нараді в райдержадміністрації неділю, 14 жовтня в районному народному домі за участю українських військових, учасників АТО/ООС, ветеранів національно-визвольної боротьби. Окрім офіційних привітань та святкового концерту у фойє буде розміщена фотовиставка “Герої нашого краю”, а під народним домом відбудеться виставка військової техніки. Урочисті заходи також будуть проводитись в населених пунктах району.

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм іменем.

Коментарі:

Залишити коментар
 

Шановні відвідувачі, Ви
переглядаєте офіційну сторінку
Дрогобицької РДА.
м.Дрогобич 2011р. drda@meta.ua