» Інформація » Ремонт доріг та благоустрій - основні теми понеділкової наради в РДА

Ремонт доріг та благоустрій - основні теми понеділкової наради в РДА

Автор: admin2 от 18-03-2019, 17:21
 (голосів: 0)

Ремонт доріг та благоустрій - основні теми понеділкової наради в РДАЗа підсумками понеділкової наради голова райдержадміністрації Андрій Шевкенич дав доручення відділу ЖКГ та Райавтодору забезпечити постійний контроль та облік за завезенням піщано-гравійної суміші, яка використовується для ремонту доріг району. Якщо такий контроль не буде забезпечений і надходитиме інформація про зловживання в цій сфері, голова райдержадміністрації пообіцяв звернутися в правоохоронні органи.

Очільник району також дав завдання продовжити роботу з прибирання територій. За його словами, завершився перший етап благоустрою, коли спільними зусиллями після зими було прибране минулорічне сміття. “Роботи необхідно продовжити, щоб до Великодня район виглядав, як писанка,” - зазначив А.Шевкенич.

Голова райдержадміністрації подякував директору ДП “Дрогобицький лісгосп” Василю Матяшовському за належне впорядкування в’їзного знака з боку Миколаївського району та доручив керівнику філії “Дрогобицький райавтодор” Ігорю Богаченку звернути увагу на знак “Дрогобицький район” на дорозіРемонт доріг та благоустрій - основні теми понеділкової наради в РДА Дрогобич-Самбір.

Під час наради Андрій Шевкенич зупинився на питанні озеленення та доручив керівниками Дрогобицького лісгоспу В.Матяшовському та ДП “Галсільліс” Б.Захарку організувати масштабні акції “Майбутнє лісу — в твоїх руках”, залучивши шкільні колективи, працівники закладів та установ району.

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм іменем.

Коментарі:

Залишити коментар
 

Шановні відвідувачі, Ви
переглядаєте офіційну сторінку
Дрогобицької РДА.
м.Дрогобич 2011р. drda@meta.ua