» Інформація » На посаду головного лікаря Дрогобицької районної лікарні сесія районної ради затвердила Володимира Валюха

На посаду головного лікаря Дрогобицької районної лікарні сесія районної ради затвердила Володимира Валюха

Автор: admin1 от 20-08-2019, 12:51
 (голосів: 1)

На посаду головного  лікаря  Дрогобицької районної лікарні сесія районної ради затвердила Володимира ВалюхаСьогодні, 20 серпня, на XXXІІІ черговій сесії Дрогобицької районної ради VІІ скликання було прийняте рішення про  призначення  на  посаду  головного  лікаря комунального некомерційного  підприємства «Дрогобицька районна лікарня» Дрогобицької районної ради Валюха Володимира Михайловича.

Нагадаємо, що напередодні відбулося два засідання конкурсної комісії на заміщення вакантної посади головного лікаря і комісія одноголосно рекомендувала сесії районної ради затвердити кандидатуру Володимира Валюха.

Від імені Дрогобицької районної державної адміністрації вітаємо Володимира Валюха з призначенням на посаду головного лікаря Дрогобицької районної лікарні та щиро бажаємо конструктивної роботи, невичерпних сил та успіхів у всіх Ваших задумах! Нехай у всіх починаннях Вас супроводжує удача, розуміння та підтримка колег і однодумців, а непроста відповідальна робота приносить задоволення і творчі перемоги.

На посаду головного  лікаря  Дрогобицької районної лікарні сесія районної ради затвердила Володимира Валюха

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм іменем.

Коментарі:

Залишити коментар
 

Шановні відвідувачі, Ви
переглядаєте офіційну сторінку
Дрогобицької РДА.
м.Дрогобич 2011р. drda@meta.ua