» Інформація » Медикам, які борються із коронавірусом, виплатять надбавку

Медикам, які борються із коронавірусом, виплатять надбавку

Автор: admin2 от 30-04-2020, 16:21
 (голосів: 0)

Медикам, які борються із коронавірусом, виплатять надбавкуГолова ОДА підписав розпорядження про виділення коштів на фінансову підтримку медичних закладів Львівської області. Йдеться про розподіл субвенції державного бюджету для дофінансування медичних закладів другого та третього рівня, які надають високоспеціалізовану допомогу.

Сума коштів, які розподіляють становить, понад 157 млн грн., з яких 95 млн грн. скерують на оплату поточних видатків закладів будинку дитини, судово-медичної експертизи, патолого-анатомічних бюро тощо, 11 млн - на утримання центру громадського здоров я.

«Також буде преміювання працівників медичних закладів з державного бюджету. Відповідним розпорядженням виділені кошти в сумі 5 млн 229 тис грн. для преміювання медпрацівників двох медичних установ області. Це ті 300 відсотків за березень, які задекларовані Президентом, Прем’єр-міністром та Міністерством охорони здоров’я.  Відтак,  2 млн 500 тис грн – отримає Львівська обласна клінічна інфекційна лікарня, а 2 млн 729 тис грн. - Центр екстреної допомоги. Голова ОДА також наголошує, що декларовані премії за квітень також буде виплачено всім установам, які залучені у боротьбу проти корона вірусу», - зазначив заступник голови Львівської ОДА Іван Собко.

Відповідні кошти мають надійти на рахунки медичних установ протягом трьох робочих днів.

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм іменем.

Коментарі:

Залишити коментар
 

Шановні відвідувачі, Ви
переглядаєте офіційну сторінку
Дрогобицької РДА.
м.Дрогобич 2011р. drda@meta.ua