» Інформація » 16 історій про насильство: у Києві презентували виставку просто неба

16 історій про насильство: у Києві презентували виставку просто неба

Автор: admin2 от 25-11-2020, 15:53
 (голосів: 0)

16 історій про насильство: у Києві презентували виставку просто небаНа Михайлівській площі у Києві відкрили виставку «Річ у тім…», присвячену проблемі домашнього насильства у будь-якому його прояві.

На виставці, яка проходить у рамках міжнародної акції «16 днів проти насильства», представили 16 предметів, які мали місце в реальних подіях, пов'язаних із домашнім насильством, це, зокрема, зв'язка ключів, рушник, м'яка іграшка, ножниці, мобільний телефон.

Відсканувавши розміщені поруч з експонатами QR-коди, можна почути реальні історії його жертв або свідків, згідно з інформацією, наданою Національна поліція України (всі імена і деякі деталі змінено).

Мета цієї експозиції – вкотре привернути увагу до такого жахливого явища як насильство.

Виставка предметів «Річ у тім…» відбудвається за ініціативи МВС України, під патронатом Офісу Віцепрем’єр-міністерки України з питань європейської та євроатлантичної інтеграції. Участь у відкритті взяла Перша Леді Олена Зеленська.

На Михайлівській площі виставка експонуватиметься до 10 грудня. Вхід вільний.

Зазначимо, в рамках міжнародної акції, сьогодні ввечері підпідсвітять будівлі Уряду та облдержадміністрацій помаранчевим – офіційним кольором акції.

Також на Львівщині сьогодні стартував регіональний флешмоб «#НЕ_ламай_калину!», співорганізаторами якого є громадська організація «Центр «Жіночі перспективи». У районних центрах та містах обласного значення представники органів виконавчої влади, місцевого самоврядування, інститутів громадянського суспільства, інші зацікавлені особи висаджують саджанці калини - етнонаціонального символу української жінки. У Львові флешмоб розпочнеться о 17:00 год у парку "На Валах".

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм іменем.

Коментарі:

Залишити коментар
 

Шановні відвідувачі, Ви
переглядаєте офіційну сторінку
Дрогобицької РДА.
м.Дрогобич 2011р. drda@meta.ua