» Інформація » Робочі групи райдержадміністрації перевірять стан прибирання територій в рамках місячника довкілля

Робочі групи райдержадміністрації перевірять стан прибирання територій в рамках місячника довкілля

Автор: admin2 от 19-03-2015, 10:20
 (голосів: 0)

Робочі групи райдержадміністрації перевірять стан прибирання територій в рамках місячника довкілля18 березня відбулося засідання організаційного комітету з питань проведення місячника довкілля, яку провів заступник голови райдержадміністрації Іван Мізерник.

Відзначено, що в районі, незважаючи на нестійкі погодні умови, розпочалися традиційні весняні роботи з благоустрою населених пунктів. Органи місцевого самоврядування, структурні підрозділи бюджетної сфери видали відповідні документи, де визначено перелік завдань, які будуть виконуватися в рамках місячника довкілля. Лісівники інформували про можливість надання Держлісгоспом саджанців лісових та декоративних культур безкоштовно. Представник управління водного господарства доповіла про прибирання територій водосховищ в Унятичах, Добрівлянах.

Йшлося про залучення через центр зайнятості безробітних до громадських робіт для прибирання територій. З цього приводу в службі зайнятості нещодавно відбулася відповідна нарада із сільськими, селищними головами.

На засіданні було відсутнє представництво Дрогобицького райавтодору. Натомість, представник фірми “Магістраль”, яка обслуговує автошляхи Нижанковичі-Самбір-Дрогобич-Стрий та Східниця-Пісочна, інформував, про початок робіт з прибирання придорожніх смуг та автобусних зупинок на цих напрямках.

Іван Мізерник зазначив, що створені райдержадміністрацією робочі групи будуть проводити об'їзд територій та перевіряти якість виконання робіт. Він також звернув увагу на необхідність впорядкування відпочинкових зон, благоустрій територій біля пам'яток природи, пам'ятників та пам'ятних знаків, максимальне залучення до весняної посадкової кампанії школярів.

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм іменем.

Коментарі:

Залишити коментар
 

Шановні відвідувачі, Ви
переглядаєте офіційну сторінку
Дрогобицької РДА.
м.Дрогобич 2011р. drda@meta.ua