» Інформація » РЦ «Назарет» відвідав заступник голови ЛОДА Андрій Корнат

РЦ «Назарет» відвідав заступник голови ЛОДА Андрій Корнат

Автор: admin1 от 18-12-2015, 12:20
 (голосів: 0)

РЦ «Назарет» відвідав заступник голови ЛОДА Андрій КорнатРеабілітаційний центр «Назарет», який діє для людей узалежнених від алкоголю, наркотиків та азартних ігор вчора, 17 грудня, відвідали заступник голови Львівської облдержадміністрації Андрій Корнат та директор Львівського обласного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Ярослав Бордіян. Основною метою візиту було вивчити проблемні питання, з якими звернулося керівництво центру до облдержадміністрації напередодні розширеної наради в голови ЛОДА.

РЦ «Назарет» відвідав заступник голови ЛОДА Андрій КорнатДиректор благодійного фонду «Карітас» о. Ігор Козанкевич ознайомив гостей з тим, як живуть і проходять реабілітацію пацієнти центру, поділився перспективними планами, озвучив проблеми, з якими стикається його колектив, а це зокрема матеріальна допомога для проведення утеплення одного із корпусів, введення більш потужної трансформаторної підстанції для електропостачання центру, ремонт дороги Дрогобича – Комарно на відрізку Дрогобич-Добрівляни.

За результатами цієї робочої поїздки, на сьогоднішній нараді в голови ЛОДА Олега Синютки, буде прийняте відповідне рішення.

Нагадаємо, що при Дрогобицькому «Карітасі» функціонує єдиний загальноцерковний реабілітаційний центр УГКЦ «Назарет», заснований ще в 2004 році та побудований  на місці колишньої військової частини, недалеко від сіл Рихтичі та Добрівляни. Щороку декілька десятків узалежнених людей проходять тут реабілітаційну програму, і ще декілька десятків людей отримують консультаційні послуги та психологічну підтримку.

РЦ «Назарет» відвідав заступник голови ЛОДА Андрій Корнат
РЦ «Назарет» відвідав заступник голови ЛОДА Андрій Корнат
РЦ «Назарет» відвідав заступник голови ЛОДА Андрій Корнат

 

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм іменем.

Коментарі:

Залишити коментар
 

Шановні відвідувачі, Ви
переглядаєте офіційну сторінку
Дрогобицької РДА.
м.Дрогобич 2011р. drda@meta.ua