» Інформація » Відбулася зустріч владики Ярослава Приріза та Максима Лісогора

Відбулася зустріч владики Ярослава Приріза та Максима Лісогора

Автор: admin1 от 24-12-2015, 18:16
 (голосів: 0)

Відбулася зустріч владики Ярослава Приріза та Максима ЛісогораПроблеми узалежнених від алкоголю та наркотиків людей, толерантне ставлення суспільства до них, обговорили на сьогоднішній зустрічі владика Ярослав (Приріз), єпископ Самбірсько-Дрогобицький та голова Дрогобицької райдержадміністрації Максим Лісогор. Вони висловили спільну думку, що важливим є не осуджувати, а підтримати цю категорію громадян, допомогти їм.

Саме цим займається реабілітаційний загальноцерковний центр «Назарет» Карітасу Самбірсько-Дрогобицької єпархії УГКЦ, який вже більше десяти років діє в Дрогобицькому районі. Працівники центру та психологи щорічно допомагають кільком десяткам таких людей відчути радість життя без згубних звичок.

Як наголосив на недавній розширеній нараді голова Львівської обласної державної адміністрації Олег Синютка, що підтримка та сприяння діяльності таких центрів повинна стати одним із напрямком роботи соціальних служб на місцях і саме він ініціював матеріальну та технічну допомогу "Назарету".

Також на зустрічі владика та голова РДА обговорили питання співпраці щодо людей, які не мають власного помешкання.

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм іменем.

Коментарі:

Залишити коментар
 

Шановні відвідувачі, Ви
переглядаєте офіційну сторінку
Дрогобицької РДА.
м.Дрогобич 2011р. drda@meta.ua