» Інформація » Сільським, селищним головам розповіли про військову службу за контрактом, про актуальні питання на тему субсидій та інше

Сільським, селищним головам розповіли про військову службу за контрактом, про актуальні питання на тему субсидій та інше

Автор: admin2 от 27-01-2016, 14:36
 (голосів: 0)

Сільським, селищним головам розповіли про військову службу за контрактом, про актуальні питання на тему субсидій та іншеСьогодні у райдержадміністрації відбулася нарада із сільськими, селищними головами.

Перед її початком голова райдержадміністрації Максим Лісогор та голова районної ради Михайло Сікора привітали із 40-літтям секретаря Асоціації сільських, селищних рад району, голову Верхньогаївської сільської ради Володимира Ханаса.

Голова райдержадміністрації Максим Лісогор, який проводив нараду, зазначив, що після тривалих святкувань назбиралося чимало важливих питань для обговорення.

Перед присутніми виступили офіцери Дрогобицької військової частини А 1108, які інформували про переваги проходження громадянами України військової служби за контрактом.

Представник головного управління Держпраці у Львівській обл.  Ігор Проць надав роз'яснення щодо безпечного використання природного газу в побуті та користування газовими балонами.

На тему призначення субсидій та деяких видів державних допомог виступила керівник управління праці та соціального захисту населення райдержадміністрації Галина Чапля. Вона вкотре наголосила, що у разі, якщо у платіжках за газ, які одержали жителі району, вказано суму переплати з урахуванням призначеної субсидії – платити обов’язкову частку не потрібно. Галина Чапля також повідомила, що великий наплив документів на призначення субсидій (понад 12 тис. одержувачів) спричиняє затримки у їх нарахуванні. Тому керівник управління соцзахисту зазначила, що розраховує на розуміння тих сільських, селищних рад, які можуть допомогти відділу субсидій додатковими працівниками, так, як це зробив Снятинський сільський голова.

У нараді також взяв участь депутат обласної ради Михайло Задорожний, який повідомив про можливості використання коштів обласного бюджету для реалізації місцевих проектів у різних напрямках шляхом співфінансування.

На нараді також виступили начальник Дрогобицького управління з експлуатації газового господарства Павло Фінько, керівник управління водного господарства Георгій Демчук, головний спеціаліст з питань молоді і спорту райдержадміністрації Олег Войтечко.


Сільським, селищним головам розповіли про військову службу за контрактом, про актуальні питання на тему субсидій та інше
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм іменем.

Коментарі:

Залишити коментар
 

Шановні відвідувачі, Ви
переглядаєте офіційну сторінку
Дрогобицької РДА.
м.Дрогобич 2011р. drda@meta.ua