» Інформація » Голова райдержадміністрації триматиме на контролі перебіг справи щодо розслідування побиття добровольця Степана Ляховина

Голова райдержадміністрації триматиме на контролі перебіг справи щодо розслідування побиття добровольця Степана Ляховина

Автор: admin2 от 12-05-2016, 16:35
 (голосів: 1)

Голова райдержадміністрації триматиме на контролі перебіг справи щодо розслідування побиття добровольця Степана ЛяховинаСьогодні під час зустрічі голови райдержадміністрації Володимира Шутка з демобілізованими не залишилася поза увагою недавня ганебна подія, про яку писали місцеві засоби масової інформації, і яка обурила небайдужих мешканців — жорстоке побиття жителя Долішнього Лужка, добровольця Степана Ляховина його ж односельцями.

Начальник місцевої поліції Мирон Карапата повідомив, що ведеться слідство, справа перебуває під наглядом місцевої прокуратури. Він запевнив присутніх, що розслідування буде проведене чесно і відповідально, по його завершенні поліція надасть об'єктивну правову оцінку стосовно цієї справи.

У зустрічі взяла участь мати постраждалого, яка з болем говорила про те, що сталося в рідному селі з її сином, який добровільно пішов захищати свою Вітчизну від ворога, був важко поранений та дивом вижив і повернувся додому з чисельними слідами поранень та осколками.

Побратим Степана Дмитро Куцій та інші військовослужбовці зазначили, що не залишать цю справу і не дозволять, щоб злочинці уникнули покарання. Микола Кобільник подякував за співпрацю керівнику поліції, а також місцевій прокуратурі та СБУ, які контролюють справу. Разом з тим, Микола, інші побратими, а також військовий комісар Віктор Попов закликали військовослужбовців також поводити себе гідно, своєю поведінкою не ганьбити здобуту у жорстоких боях честь українського військового та бути взірцем для інших.

Присутні на зустрічі не стримували обурення щодо неприпустимих випадків злочинів стосовно захисників Вітчизни, які трапляються в різних регіонах України. “Суспільство, - зазначали вони,- не має права бути байдужим до таких фактів і реагувати адекватно і принципово.”

Голова райдержадміністрації Володимир Шутко пообіцяв присутнім, що він триматиме на контролі справу з цим резонансним випадком, який не додає честі Дрогобиччині. Після зустрічі очільник району окремо поспілкувався з матір'ю постраждалого військового.

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм іменем.

Коментарі:

Залишити коментар
 

Шановні відвідувачі, Ви
переглядаєте офіційну сторінку
Дрогобицької РДА.
м.Дрогобич 2011р. drda@meta.ua