» Соціальний захист населення » Робоча група з легалізації зайнятості працювала У Верхніх та Нижніх Гаях

Робоча група з легалізації зайнятості працювала У Верхніх та Нижніх Гаях

Автор: admin2 от 19-04-2018, 12:19
 (голосів: 1)

Робоча група з легалізації зайнятості працювала У Верхніх та Нижніх ГаяхВчора, 18 квітня відбулося чергове виїзне засідання робочої групи з питань легалізації виплати заробітної плати та зайнятості населення за участю представників управління праці та соціального захисту населення райдержадміністрації, відділу економічного розвитку, інвестицій, торгівлі та промисловості райдержадміністрації, Дрогобицької ОДПІ ГУ ДФС у Львівській області та головного державного інспектора головного управління Держпраці у Львівській області.

Було проведено роз'яснювальну роботу з суб'єктами господарювання, які використовують найману працю, на території Верхньогаївської та Нижньогаївської сільських рад.

Йшлося про дотримання трудового законодавства з питань оплати праці та законодавства з продажу тютюнових та алкогольних виробів. Керівники попереджені про необхідність офіційного оформлення своїх працівників, збільшення рівня заробітної плати і дотримання в оплаті праці міжпосадових та міжкваліфікаційних співвідношень згідно з чинним законодавством.

Наголошено, що із встановленням розміру мінімальної заробітної плати на рівні 3723 гривень значно збільшені розміри штрафних санкцій за порушення законодавства про працю.

Виїзди робочої групи тривають.

 

Робоча група з легалізації зайнятості працювала У Верхніх та Нижніх Гаях

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм іменем.

Коментарі:

Залишити коментар
 

Шановні відвідувачі, Ви
переглядаєте офіційну сторінку
Дрогобицької РДА.
м.Дрогобич 2011р. drda@meta.ua