» Освіта » Відбулася молодіжна конференція сокільських організацій району

Відбулася молодіжна конференція сокільських організацій району

Автор: admin2 от 7-12-2018, 11:10
 (голосів: 0)

Відбулася молодіжна конференція сокільських організацій району6 грудня в районному народному домі відбулася конференція членів фізкультурно-просвітницького товариства «Сокіл» на тему «Виклики сучасності», присвячена Дню Збройних Сил України. Організувализахідначальник відділу освіти  Іван Стецко, провідний спеціаліст Тарас Шуст, методист Ірина Зубрицька, методист Будинку дитячої та юнацької творчості Світлана Кушнір, учнівський парламент Дрогобицького району та члени фізкультурно-просвітницько готовариства«Сокіл».

Благословили учасників конференції на успішну працю священники о.Василь Полянко, о.Олег Кекош та о. Андрій Безушко. Привітали шкільну молодь голова районної ради Михайло Сікора, заступник голови райдержадміністрації Володимир Ханас та начальник відділу освіти Іван Стецко.

Зокрема, Володимир Ханас у своєму виступі звернувся до подвигу Героїв Крут, які були ровесниками присутньої в залі молоді. Він побажав, щоб сучасні українські юнаки і дівчата брали якомога активнішу участь у національно-патріотичних та військово-патріотичних молодіжних організаціях, були активними учасниками заходів та подій, які вони організовують. Це – великий стимул для виховання молоді – справжніх патріотів та відповідальних громадян, які будуватимуть Україну на засадах державництва, духовності та запитів сучасності.

Учасники конференції розглянули цікаві та водночас досить важливі для молоді питання. Із доповіддю «Церква і проблеми сучасної молоді» виступили члени організації Українська молодь Христові Лішнянської СЗШ І-ІІІ ст., учні 10 класу, Олеся Унятицька та Павло Захаряк. Протоієрей о. Василь Полянко, парох сіл Новошичі, Бистриця, доповнив їхній виступ та висловив своє бачення цієї проблеми, окресливши найбільш важливі проблеми сучасної молоді.

Про інтернет-залежність учнівської молоді й шляхи її подолання доповіли Марія Буцяк, Богдан Галишин, учні 10 класу, члени шкільного учнівського парламенту НагуєвицькоїСЗШ І-ІІІ ст., а також студенти Дрогобицького державного педагогічного університету імені Івана Франка (спеціальність «Соціальна педагогіка») Марія Двожан та Анастасія Білан.

Члени організації фізкультурно-просвітницького товариства «Сокіл», учні 10 класу Уличненської СЗШ І-ІІІ ст., Юрій Сирватка та Володимир Паньків презентували доповідь «Гедонізм як спосіб життя». Доповнив їхню доповідь о. Андрій Безушко, парох села Нагуєвичі, наголосивши на тому, що найвище блаженсто можна отримати лише від спілкування з Богом.

Тему жертовності та служіння своєму народові порушили члени організації фізкультурно-просвітницького товариства «Сокіл» та Українська молодь Христові Нижньогаївської школи Віталій Кравчук, учень 11 класу, і Галина Кузін, учениця 10 класу.

 

Відбулася молодіжна конференція сокільських організацій району

Відбулася молодіжна конференція сокільських організацій району

Відбулася молодіжна конференція сокільських організацій району

Відбулася молодіжна конференція сокільських організацій району

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм іменем.

Коментарі:

Залишити коментар
 

Шановні відвідувачі, Ви
переглядаєте офіційну сторінку
Дрогобицької РДА.
м.Дрогобич 2011р. drda@meta.ua