» Фізкультура і спорт » На Дрогобиччині стартували футбольні змагання

На Дрогобиччині стартували футбольні змагання

Автор: admin1 от 30-01-2017, 11:54
 (голосів: 0)

На Дрогобиччині стартували футбольні змагання Кожного року федерація футболу розпочинає футбольні змагання сезону у січні традиційним зимовим турніром з міні-футболу в селищі Підбуж, приуроченому до Дня Злуки. На запрошення президента ФК «Підбуж» Василя Косюти  участь у змаганнях взяли 11 команд. В цьому турнірі дозволяється брати участь в змаганнях юнакам вихідцям районної Федерації футболу, які пробують свої сили в командах майстрів. Приємно бачити в Підбужі юнаків із футбольних клубів «Іллічівець», «Карпати», «Скала» та учасників обласного чемпіонату. Цього року, до змагань залучилася команда «Романтик» села Кульчиці Самбірського району. Два тижні на засніженому шкільному майданчику тривали змагання, які збирали вболівальників не тільки Підбужа, а й навколишніх сіл. Команди були розділені на чотири групи, переможці яких виходили до ¼ фіналу.

22 січня проходили стикові зустрічі. В півфіналах зустрілися ФК Рихтичі – «Родина» смт. Підбуж та ФК Ст. Кропивник – «Романтик» Кульчиці. В першій зустріч тільки за рахунок семиметрових перемогли підбужани. Другий півфінал проходив в безкомпромісній боротьбі. Рахунок 3:2 на користь «Романтик» Кульчиці. За третє місце зустрілися ФК Рихтичі та ФК Ст. Кропивник і знову переможця визначили у післяматчевих пенальті – 4:2 на користь ФК Рихтичі.

На Дрогобиччині стартували футбольні змагання У фіналі зустрілися «Романтик» Кульчиці (Ігор Явірський, Володимир Гаврут, Ігор Сивик, Дмитро Яджин, Назар Малецький, Віталій Стародуб, Сергій Стародуб, Орест Кухар, Ігор Держипільський, Роман Ковток, Іван Шапочка) та «Родина» смт. Підбуж  (Василь Голубіцький, Роман Кекіс, Тарас Дяк, Дмитро Кугівчак, Тарас Демків, Іван Колодій, Михайло Березовий, Михайло Кекош) .

Пропустивши гол на початку матчу підбужани створили безліч гольових моментів, але м’яч вперто обминав ворота гостей. В результаті черговий раз, гостинні господарі майданчика, дають можливість гостям завоювати головний приз турніру. Оргкомітет відзначив та нагородив кращих гравців турніру. Пам’ятні призи отримали Назар Малецький та Ігор Явірський  (Кульчиці), Володимир Юрійчук (Рихтичі), Тарас Демків (Підбуж). Федерація футболу Дрогобицького району щиро вдячна директору школи Богданні Іваськів, селищному голові Марії Куцір та підприємцю Василю Кекошу за сприяння та допомогу у проведенні традиційного турніру присвяченому Дню Злуки.

На завершення турніру команди – учасники зробили фото на пам'ять.

На Дрогобиччині стартували футбольні змагання

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм іменем.

Коментарі:

Залишити коментар
 

Шановні відвідувачі, Ви
переглядаєте офіційну сторінку
Дрогобицької РДА.
м.Дрогобич 2011р. drda@meta.ua