» Інформація » До Дня рятівника в Дрогобичі відбувся футбольний турнір

До Дня рятівника в Дрогобичі відбувся футбольний турнір

Автор: admin1 от 16-09-2016, 09:43
 (голосів: 0)

До Дня рятівника в Дрогобичі відбувся футбольний турнірТрадиційно, напередодні святкування Дня  рятівника в Дрогобичі відбулися регіональні змагання з міні-футболу між командами «надзвичайників» міст Борислава, Трускавця, Дрогобича та Самбора, рятувальників Дрогобицького ВАТ «Нафтопереробний комплекс «Галичина» та Дрогобицької райдержадміністрації. Попереднього року такий турнір відбувся в Самборі, а цьогоріч земля Івана Франка вітає учасників змагань.  З вітальним словом до спортсменів звернулися голова Дрогобицької РДА Володимир Шутко, начальник Дрогобицького районного відділу Головного управління ДСНС України у Львівській області Роман Свястін. Вони побажали командам перемог, хороших висот, успішного виступу на змаганнях та мирного неба над головою. Після виконання Державного гімну України та підняття синьо-жовтого прапора гостям змагань вручили коровай.

До Дня рятівника в Дрогобичі відбувся футбольний турнірКоманди-учасники були розділені на дві групи, де вони провели зустрічі в одне коло та після визначення місць зустрілися в стикових матчах.

Боротьба точилася буквально за кожен клаптик поля, динамічна гра команд викликала позитивні емоції вболівальників, а фізичній підготовці учасників змагань могли позаздрити навіть професійні спортсмени.

Переможцями змагань стала команда Трускавецького міського відділу  ГУ ДСНС України у Львівській області, друге місце вибороли футболісти Дрогобицького районного відділу ГУ ДСНС України у Львівській області, а третє – команда Дрогобицької райдержадміністрації.

Всі учасники були нагороджені пам’ятними медалями та грамотами, а переможець отримав красень-кубок з рук голови Дрогобицької райдержадміністрації Володимира Шутка.

 

До Дня рятівника в Дрогобичі відбувся футбольний турнір

До Дня рятівника в Дрогобичі відбувся футбольний турнір
До Дня рятівника в Дрогобичі відбувся футбольний турнір

 

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм іменем.

Коментарі:

Залишити коментар
 

Шановні відвідувачі, Ви
переглядаєте офіційну сторінку
Дрогобицької РДА.
м.Дрогобич 2011р. drda@meta.ua