» Інформація » У Дрогобицькій райдержадміністрації відновлюється прийом громадян та щотижневі понеділкові наради

У Дрогобицькій райдержадміністрації відновлюється прийом громадян та щотижневі понеділкові наради

Автор: admin2 от 15-03-2021, 13:00
 (голосів: 0)

У Дрогобицькій райдержадміністрації відновлюється прийом громадян та щотижневі понеділкові нарадиСьогодні голова райдержадміністрації Степан Кулиняк провів оперативну нараду з керівниками структурних підрозділів райдержадміністрації.

Очільник району повідомив, що у зв’язку з реформою та очікуваними змінами законодавства буде переглянуто формат роботи РДА. Зокрема, посилиться робота щодо координації центральних органів виконавчої влади на території району, а також взаємодії та нагляду за дотриманням чинного законодавства органами місцевого самоврядування. Крім цього, відновлюється практика особистих прийомів громадян керівництвом та щотижневих понеділкових нарад. С.Кулиняк також зробив наголос на трудовій та виконавській дисципліни, закликав керівників з ініціативами та пропозиціями стосовно діяльності підрозділів звертатися до нього особисто.

Голова райдержадміністрації попросив кожного керівника доповісти про ситуацію в управліннях та відділах і про перспективи підрозділів у зв’язку з переходом їхніх функцій до територіальних громад.

За результатами наради підписане протокольне доручення.

Слід також зазначити, що з понеділка, 15 березня відповідно до розпорядження голови РДА змінено режим роботи райдержадміністрації: у понеділок - четвер з 9.00 до 18.00 год, у п’ятницю — з 9.00 до 17.00 год. Обідня перерва: 13.00-14.00 год.

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм іменем.

Коментарі:

Залишити коментар
 

Шановні відвідувачі, Ви
переглядаєте офіційну сторінку
Дрогобицької РДА.
м.Дрогобич 2011р. drda@meta.ua