» Інформація » Під час екологічного форуму йшлося про забезпечення екологічної рівноваги на Стебницькому Полімінералі

Під час екологічного форуму йшлося про забезпечення екологічної рівноваги на Стебницькому Полімінералі

Автор: admin2 от 5-12-2014, 09:24
 (голосів: 0)

Під час екологічного форуму йшлося про забезпечення екологічної рівноваги на Стебницькому ПолімінераліПерший заступник голови райдержадміністрації Степан Рудницький взяв участь у форумі «Екологічні проблеми від діяльності гірничо-хімічних підприємств на території Львівської області», який проходив 4 грудня у м.Львів.

В тематиці Форуму «Екологічні проблеми від діяльності гірничо-хімічних підприємств на території Львівської області» розглядалися наступні теми:
- техногенно-екологічна ситуація на гірничо-хімічних підприємствах області;
- створення системи ведення моніторингу;
- виконання та реалізація комплексних проектів зі стабілізації екологічної рівноваги в гірничо-хімічних регіонах області;
- перспективи використання територій підприємств гірничої хімії.
До участі у Форумі були запрошені представники органів державної виконавчої влади та органів місцевого самоврядування, наукових закладів, фінансових інституцій, гірничо– хімічних підприємств області, вітчизняних та зарубіжних екологічних організацій.

Одним з питань було "Виконання та реалізація комплексного проекту зі стабілізації екологічної рівноваги на ПАТ Стебницькому ГХП "Поломінерал" та перспективи використання території підприємсва. Зокрема щодо перспективи роботи підприємства, а також про техногенно-екологічні заходи проінформував Сергій Оринчак , генеральний директор ПАТ Стебницьке ГХП "Поломінерал". Технічний директор ТзОВ Інституту "ГІРХІМПРОМ" Іван Зозуля та інші виступаючі в своїх доповідях та інформаціях представили аналітику щодо історії підприємства та прогнози щодо його подальших  техногенно-екологічних характеристик. 

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм іменем.

Коментарі:

Залишити коментар
 

Шановні відвідувачі, Ви
переглядаєте офіційну сторінку
Дрогобицької РДА.
м.Дрогобич 2011р. drda@meta.ua