» Інформація » Голова райдержадміністрації відвідав проблемні об'єкти в с.Сторона

Голова райдержадміністрації відвідав проблемні об'єкти в с.Сторона

Автор: admin2 от 17-06-2015, 10:43
 (голосів: 0)

Голова райдержадміністрації відвідав проблемні об'єкти в с.СторонаВчора, 16 червня голова райдержадміністрації Максим Лісогор побував з робочим візитом у Підбузькій селищній раді. Разом з першим заступником голови райдержадміністрації Степаном Рудницьким, Підбузьким селищним головою Степаном Кугівчаком він відвідав низку об'єктів у Підбужі та Стороні.

Вдруге за час свого перебування на посаді Максим Лісогор оглянув міст в с.Сторона, який зазнав руйнування наприкінці травня внаслідок сильної зливи. Об'єкт є важливим з огляду на те, що при повній його руйнації відрізаними від світу залишаться 142 житлових будинки. На даний вода продовжує підмивати опори. Селищний голова та депутат районної ради, місцевий підприємець Михайло Столяр зазначили, що власними силами, наскільки це можливо (адже міст дужеГолова райдержадміністрації відвідав проблемні об'єкти в с.Сторона високий) вживають першочергових заходів, щоб призупинити руйнування. Голова райдержадміністрації повідомив, що райдержадміністрація вже скерувала до Служби автомобільних доріг області, яка є власником об'єкта, два звернення. Керівництво РДА продовжить робити все від них залежне, щоб міст був відремонтований.

Цього ж дня очільник району оглянув недобудовану школу в с.Сторона. Він повідомив активу села, що при розподілі коштів Фонду регіонального розвитку фінанси будуть скеровані для Сторонянської школи на першочергові роботи.

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм іменем.

Коментарі:

Залишити коментар
 

Шановні відвідувачі, Ви
переглядаєте офіційну сторінку
Дрогобицької РДА.
м.Дрогобич 2011р. drda@meta.ua